Krapenc & odvetniki

DOBRODOŠLI!

Nahajate se na predstavitveni strani Odvetniške družbe Krapenc in odvetniki, kjer boste našli vse potrebne informacije o področjih našega delovanja, strokovnjakih in aktualnih novicah.

Odvetniška družba Krapenc ima več kot 15 letno tradicijo in se je v tem času razvila v eno najprepoznavnejših odvetniških družb na naših tleh. Dobro je vedeti, da vsak pravni zaplet najprej poskušamo rešiti po izvensodni poti v vašo korist. Pri tem vam pomagajo naši pravni strokovnjaki in nasmejano podporno osebje.

V primeru dodatnih vprašanj smo vam vedno na razpolago. Vabimo vas, da nas pokličete ali nam vprašanje pošljete preko spletnega obrazca, ki ga najdete pod rubriko kontakt.

Posebej smo specializirani na področju odškodninskega prava, kjer se lahko pohvalimo z izjemnim uspehom v številnih odškodninskih primerih. Na spodnji povezavi se nahaja spletna stran, posebej posvečena odškodninskemu področju, kjer lahko najdete vse ključne informacije glede uveljavljanja pravice do odškodnine.

 

NOVICE

Članek za spletni portal Uživajmo.si

13. 01. 2017

Zimske radosti so povezane z zimskimi športi, še posebej s smučanjem, ki se nahaja v DNK zapisu skorajda slehernega Slovenca. Preberite članek odvetnika Krapenc glede nesreč na smučiščih.

PRAVNI NASVETI