O nas

Odvetniška družba s tradicijo.

Zgodovina

Odvetniška družba je bila skozi svojo pestro 20-letno zgodovino postavljena pred številne izzive ob reševanju katerih smo pridobili mnoge izkušnje, s katerimi si vsakodnevno pomagamo pri reševanju kompleksnih pravnih problemov naših strank. Družba kakršna obstoji danes, je plod trdnega dela, katerega najpomembnejši rezultat so številne zadovoljne stranke, ki smo jih tekom našega dela zastopali na različnih pravnih področjih.

Naša zgodba se je začela 1. januarja leta 2000 v prostorih Dvoržakove ulice 6 v središču Ljubljane. Ustanovna partnerja sta pisarno v mesecu maju leta 2000 preselili na Tržaško cesto 365, od tam pa v letu 2006 na Tržaško cesto 216a. Že od zgodnjih začetkov so naši strokovnjaki zastopali praktično vsa pravna področja, pri čemer pa so bili najbolj odmevni uspehi doseženi na področju zavarovalniškega in odškodninskega prava. Leta 2010, je partner iz družbe izstopil in nastala je današnja Odvetniška družba Krapenc in odvetniki. Z začetkom nove družbe ekipa nadaljuje in dopolnjuje svojo strokovnost, uspešno tradicijo in jasno začrtano pot, na kateri sta na prvem mestu profesionalna in učinkovita storitev ter zaupanje in zadovoljstvo naših strank.

Z zaupanjem do učinkovitih rešitev.

Modus operandi

Temelj na katerem gradimo našo uspešno zgodbo je zaupanje naših strank. Zastopamo tako fizične osebe, kot tudi vodilne gospodarske družbe iz Slovenije in drugod, pri čemer se zavedamo, da je primer vsake stranke zgodba zase. Veliko pozornost posvečamo stiku s strankami in individualni obravnavi.
Našo ekipo trenutno sestavlja skupina štirih strokovno podkovanih pravnikov, od tega dva odvetnika, ki sta ves čas na razpolago svojim strankam. Naše glavno vodilo je hitro in strokovno svetovanje našim strankam, s čimer se poskušamo izogniti sodnemu postopku in s tem povezanimi stroški. V kolikor to ni mogoče, pa kvalitetno in zavzeto zastopamo stranke pred sodišči in drugimi organi. Ob večjih in kompleksnejših pravnih problemih naša odvetniška družba sodeluje tudi z uglednimi domačimi in tujimi strokovnjaki, s čimer želimo naše delo narediti še kvalitetnejše in povečati verjetnost končnega uspeha.