Krapenc & odvetniki

PREDSTAVITEV ODVETNIŠKE DRUŽBE

Odvetniška družba Krapenc in odvetniki ima več kot 15 letno tradicijo in je svoj sloves dosegla predvsem z izjemnim uspehom v odškodninskih zadevah. V tem času smo se razvili v eno najprepoznavnejših odvetniških družb na naših tleh. Naše stranke so tako fizične osebe, kot tudi vodilne gospodarske družbe iz Slovenije in drugod.

Trenutno ekipo sestavlja skupina sedmih strokovno podkovanih pravnikov, od tega šest odvetnikov, ki so ves čas na razpolago svojim strankam. Naše glavno vodilo je hitro in strokovno svetovanje našim strankam, s čimer se poskušamo izogniti sodnemu postopku in s tem povezanimi stroški. V kolikor to ni mogoče, pa kvalitetno in zavzeto zastopamo stranke pred sodišči in drugimi organi. Poleg pravne ekipe vas v prostorih pozdravi vedno nasmejana podporna ekipa, ki poskrbi za vaše dobro počutje.

Odvetniška družba redno sodeluje z uglednimi domačimi in tujimi strokovnjaki, kar opravljeno delo naredi še kvalitetnejše in poveča verjetnost uspeha.

NOVICE

Članek za spletni portal Uživajmo.si

13. 01. 2017

Zimske radosti so povezane z zimskimi športi, še posebej s smučanjem, ki se nahaja v DNK zapisu skorajda slehernega Slovenca. Preberite članek odvetnika Krapenc glede nesreč na smučiščih.

PRAVNI NASVETI